Munkatársak2018-03-07T22:28:08+00:00

Munkatársaink

dr Járay Balázs

A Medserv Kft. alapítója és egyben vezetője vagyok. Fő érdeklődési területem a máj, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, emlő és nyirokcsomók betegségeinek citopatológiája, a nőgyógyászati citológia, valamint a hasnyálmirigy és máj daganatok hisztológiája.

dr Hazslinszky Péter

1985-ben kórbonctan-kórszövettanból majd 2002-ben citopatológiából szakvizsgáztam. Fő érdeklődési területem: Nőgyógyászati és Emlő sebészi patológia valamint bőrpatológia.

dr Pogány Péter

12 évet dolgoztam patológiai osztályon, közkórházban, mely regionális emlőcentrumként működött. Az emlőbetegségek és az emlőpatológia került szakmai érdeklődésem középpontjába. 10 éven keresztül aktív résztvevője voltam a kórházi Onkológiai Bizottságnak. A citopatológiát dr. Vass Lászlótól és dr. Járay Balázstól tanultam. Előző munkahelyemen a citopatológiai részleget vezettem. A 2008-as munkahelyváltás óta kiemelten foglalkozom gasztrointesztinális-, és bőrpatológiával.

dr Takács Szabolcs

A Medserv kft-nél 2007 óta dolgozom, az érdeklődési köröm középpontjában a gyneco-citopatológia, a gastrointestinalis patológia és az aspirációs citológia áll.

dr Székely Eszter

1996 óta vagyok tagja a Magyar Patológusok, 2000 januárja - alakulása - óta tagja vagyok a Magyar Citológusok Társaságának. 2009-ben mindkét társaság vezetőségi tagjának választottak.

dr Kulka Janina

Legfontosabb elfoglaltságomnak a klasszikus sebészeti patológiát tartom, szakterületem az emlőpatológia, különösen a szűrésen felfedezett elváltozások. Részt veszek a szakorvosképzésben is.

dr Babarci Edit

1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Az egyetem elvégzése óta a Fővárosi Szent István Kórház (jelenleg Egyesített Szent István Szent László Kórház) pathológiai osztályán dolgozom, melynek vezetője vagyok. 1981-ben szakvizsgáztam pathológiából, 2001-ben cytopathológiai szakvizsgát tettem.