Munkatársak2018-03-07T22:28:08+00:00

Munkatársaink

dr Járay Balázs

A Medserv Kft. alapítója és egyben vezetője vagyok. Fő érdeklődési területem a máj, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, emlő és nyirokcsomók betegségeinek citopatológiája, a nőgyógyászati citológia, valamint a hasnyálmirigy és máj daganatok hisztológiája.

dr Hazslinszky Péter

1985-ben kórbonctan-kórszövettanból majd 2002-ben citopatológiából szakvizsgáztam. Fő érdeklődési területem: Nőgyógyászati és Emlő sebészi patológia valamint bőrpatológia.

dr Pogány Péter

2008 óta dolgozom a Medserv Kft-nél. Előző munkahelyemen a citopatológiai részleget vezettem. 10 éve kiemelten foglalkozom gasztrointesztinális-, és bőrpatológiával.

dr Takács Szabolcs

A Medserv kft-nél 2007 óta dolgozom, az érdeklődési köröm középpontjában a gyneco-citopatológia, a gastrointestinalis patológia és az aspirációs citológia áll.

dr Székely Eszter

1996 óta vagyok tagja a Magyar Patológusok, 2000 januárja - alakulása - óta tagja vagyok a Magyar Citológusok Társaságának. 2009-ben mindkét társaság vezetőségi tagjának választottak.

dr Kulka Janina

Legfontosabb elfoglaltságomnak a klasszikus sebészeti patológiát tartom, szakterületem az emlőpatológia, különösen a szűrésen felfedezett elváltozások. Részt veszek a szakorvosképzésben is.

dr Babarci Edit

1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Az egyetem elvégzése óta a Fővárosi Szent István Kórház (jelenleg Egyesített Szent István Szent László Kórház) pathológiai osztályán dolgozom, melynek vezetője vagyok. 1981-ben szakvizsgáztam pathológiából, 2001-ben cytopathológiai szakvizsgát tettem.