A MEDSERV Kft-ről

A Medserv Kft 1996-ban alakult patológiai és citopatológiai vizsgálatok végzésére, dr Járay Balázs ügyvezetésével. Cégünk komplett patológiai ellátást nyújt megrendelőinek, az alapvizsgálatoktól a speciális vizsgálatokig, lehetősége van molekuláris patológiai vizsgálatok igénybevételére is.

Az alapító és szakmai vezető dr Járay Balázs a Semmelweis Egyetem II. Patológiai Intézet Citológiai Laboratóriumának volt vezetője, a Magyar Patológusok Társasága Citodiagnosztikai Szekciójának titkára 2022-ig.

Kiemelkedően nagy tapasztalatunk van citológiai minták értékelésében, ultrahang vezérelt biopsziáink száma kiemelkedő, ezen belül a hasüregi vékonytű biopsziák száma ( máj, hasnyálmirigy, vese, mellékvese, retroperitoneum ) az országban egyedülálló.

A Nyírő Gyula Kórház Patológiai Osztályát a 2007. évi kórház összevonások és átszervezések során megszüntették, ezt követően az osztályt a Medserv Kft vette át mint bérleményt, valamint átvette az osztály dolgozóinak nagy részét is.

Az osztály átállása zökkenőmentesen ment végbe, jelenleg 12 főállású és 8 részállású orvos viszi a heti 12 aspirációs citológiai rendelést, elemzi a közel 70000 szövettani mintát valamint felügyeli a több mint 200 ezer cervix citológiai vizsgálatot.

Az osztályon 15  szövettani szakasszisztens, 20 citológus szakasszisztens, 8 adminisztrátor valamint két boncmester dolgozik főállásban,

2023 szeptemberében  cégünknek 32 főállású egész munkaidős alkalmazottja és további 26 rész munkaidős közreműködő alvállalkozója volt.

A Medserv Kft leánycége a Sejtdiagnosztika Kft, a két cég 2022-től a Eurofins nemzetközi laborhálózat része, közel 1000 laboratóriumot összefogó hálózat egyik magyarországi tagja.

A cég ügyvezetője dr Kollár Mihály orvos-közgaszdász, orvosigazgatója dr Járay Balázs citopatológus.

Közreműködőink között két nemzetközi szakvizsgával rendelkező dermatopatológus van, 12 orvosunkból 10 rendelkezik citológiai szakvizsgával, ezen orvosok között egy egyetemi tanár, két osztályvezető főorvos, 3 egyetemi adjunktus, három főorvos van, mindannyian szakmájuk kiemelkedő képviselői.

Kiemelkedően nagy tapasztalatunk van citológiai minták értékelésében, ultrahang vezérelt biopsziáink száma kiemelkedő, ezen belül a hasüregi vékonytű biopsziák száma ( máj, hasnyálmirigy, vese, mellékvese, retroperitoneum ) az országban egyedülálló.

2019-ben csatlakoztunk a Primus Egyesülethez, amely 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy a tiszta piaci viszonyok megteremtésével és a feketefoglalkoztatás visszaszorításával hozzájáruljon az egészségügyi ellátások javításához.

A Primus 2018-ban létrehozta és bevezette a páciensek orientációját segítő „Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató” védjegyet, amelyet szigorú szakmai minősítési eljárás végén szerezhetnek meg a szolgáltatók.

A Medserv Kft alakulása óta nyereséges, köz-vagy adótartozása nincs, 60 napon túli tartozása szintén nincs.

A cég dolgozói ellen sosem indult semminemű kártérítési per, egyéb jogi megkeresés sem történt ezidáig.

Partnereink

Főbb megrendelőink ABC rendben:

Tanúsítványaink