Komplett patológiai ellátás

Közfinanszírozott (OEP) intézmények és magán egészségügyi szolgáltatók számára

A Medserv Kft vállalja állami (OEP finanszírozott) és magán egészségügyi szolgáltatók teljes körű patológiai ellátását. Szakember gárdánk a citológia és patológia teljes spektrumát lefedi, lehetőségeink megegyeznek bármely egyetemi intézet lehetőségeivel, beleértve a molekuláris biológiai vizsgálatokat is. Speciális esetekben képesek vagyunk 24 órán belül véleményt adni a beküldött citológiai vagy szövettani preparátumról.

Kiemelkedően nagy tapasztalatunk van cervix citológiai (méhnyakrák szűrés során nyert) kenetek értékelésében, lehetőségünk van HPV tipizálásra is.

Az országban a legnagyobb gyakorlattal rendelkezünk ultrahang vezérelt aspirációs citológiai vizsgálatok végzésében, egy kézben tartva a minta levételét, feldolgozását és kiértékelését. Ultrahang vezérelt aspirációs citológiai szakrendeléseket működtetünk a főváros számos pontján, ezek között mind OEP finanszírozott mind magánrendelés egyaránt megtalálható. A hasüregi vékonytű biopsziák száma ( máj, hasnyálmirigy, vese, mellékvese, retroperitoneum ) az országban egyedülálló.

Cégünk komplett patológiai ellátást nyújt megrendelőinek, az alapvizsgálatoktól a speciális vizsgálatokig, lehetőségünk van molekuláris patológiai vizsgálatok igénybevételére is.

Magánpraxisok és OEP finanszírozott ellátóhelyek számára egyaránt végzünk vizsgálatokat.

Máshol korábban végzett szövettani és citológiai vizsgálatok utólagos konziliumi vizsgálatára, másodvélemény kialakítására szintén lehetőség van.