Sejtdiagnosztika Kft.2018-03-23T16:05:58+01:00
Loading...

Tájékoztatás

Tisztelt Látogatónk!

Tájékoztatjuk, hogy Sejtdiagnosztika Kft. tulajdonosa a Medserv Kft. Tekintettel arra, hogy a két cég azonos területen tevékenykedik, nem látjuk értelmét két párhuzamos weboldal fenntartásának ugyanazzal a tartalommal. A Sejtdiagnosztika Kft-vel kapcsolatos esetleges kérdéseivel keressen bennünket a medserv.hu oldalon megtalálható elérhetőségeinken, vagy használja a honlap üzenetküldő funkcióját!

Köszönettel:

Dr. Járay Balázs

Tematikus honlapjaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Komplett patológiai ellátás

Cégünk komplett patológiai ellátás nyújt megrendelőinek, az alapvizsgálatoktól a speciális vizsgálatokig, lehetősége van molekuláris patológiai vizsgálatok igénybevételére is. Egyaránt végzünk szövettani és citológiai vizsgálatokat is, nagy tapasztalattal bírunk mind nőgyógyászati, mind aspirációs citológiai minták értékelésében.

Aspirációs citológia

Az aspirációs citológiai vizsgálat olyan egyszerűen és gyorsan kivitelezhető morfológiai vizsgálat, mely daganatos betegségek felismerését és pontos azonosítását szolgálja. A módszer igen egyszerű, ennek ellenére nagyon nagy gyakorlatot igényel, hasonlatosan bármilyen más orvosi tevékenységhez.

Vastagtű (core) biopszia

Bizonyos esetekben a vékonytű biopszia során nem állapítható meg az elváltozás pontos mibenléte, ez elsősorban lágyrész tumorok, lymphomák, egyes esetekben emlőelváltozások esetében van így. Ilyen esetekben műtéti próbakimetszés vagy vastagtű biopszia válhat szükségessé a pontosabb diagnózis érdekében.

Go to Top